blandat/25 november 08



Ovanför här ser ni bilder på mina fräna farförälrar ;) som Farmor sitter och surrar med Britt och Farfar hehe jaa han leker han :)
Idag är det ytterligare en ny dag och kanske möjligtvis 11 dagar sedan jag bloggade hörde jag av min kära Faster :) hehe
Så nu tar jag mig i kragen och skriver lite som har hänt nu i veckan!
Jag var på Ultraljud den 2/12 allt såg jätte bra ut med Tvillingarna.Tvilling 1 väger nu 1585 gram,Tvilling 2 väger 1405 gram. Och dem båda följer sin kurva!! Och jag fick se två små fossingar såå himla underbart :) hihi, vill verkligen få ut våra älsklingar nu =).Meen dem ligger fortfarande i sätes. Nu får dem allt vända på sig :- )IGår den 3 /12 gick jag in i vecka 31!! Satan i gatan så tiden rinner iväg :D
Sedan hade en läkare sagt till mig att jag skulle komma på CTG den 24/11 och 2/12 som står i min Journal. SÅ jag gick till Förlossningen och satt där i drygt en timma och folk sprang förbi och frågade inte ens om jag hade fått hjälp!!Sedan ringde jag på klockan och då kollar en Bm på mig och går vidare! Hon vägrar liksom öppna. Tänk om man skulle föda eller om det var något jätteviktigt, och man hade suttit där ute och inte fått hjälp!! Nä gud vad arg jag vart på dem, så jag gick därifrån efter 1 och en halvtimmes väntan! Då var min gräns nådd kan jag tala om!!
Men men nog om detta, Jag var på jobbet och fikade lite hade det jätte trevligt. Älskar verkligen mitt jobb och folket där. Tack för en trevlig kväll:-)
Den 1/12 var jag på Föräldrarutbildningen och vi pratade om förlossningen vaginalt och kejsarsnitt,Känner sig lite tryggare nu och säkrare än innan.
Ett par därifrån är så trevliga,och verkligen roliga:-).
Sedan har jag varit hemma och tagit det lugnt och vilat. Sedan igår så bakade jag Lussebullar :-) Vi har ju ingen assistent så jag tog en visp och vispade ihop degen. Hahaa det gör jag verkligen inte om igen :) Lite träning är ju aldrig helt fel hehe..;-)
Det blev cirkus 45 st och vet inte hur vi ska få plats i frysen hehe har sådan liten frys ;S ...
Men men det ordnar sig alltid :-)
Ja just det... Jag har börjat sett på Mamma Mia filmen!! Haha guud så underbart bra den är ;P Morsan i filmen är ju hur rolig som helst. Verkligen en film jag rekomenderar att se :-D
Nu ska jag ta hand om min underbara älskling som inte mår så bra, tror han hållerpå att bli sjuk :/
-v-Jag älskar dig Marcus av hela mitt hjärta, kommer alltid vara din för evigt och hålla dig kär! Vi kommer att få ett sådant bra liv tillsammans! Du gör mig så lycklig och kär på nytt varje dag! Jag blir pirrig så fort jag ser dig och får som fjärilar i magen. Åååh du är allt för underbar min snygging! Du ,Jag och Barnen för alltid!! -v-
Farmor och Farfar saknar er så jätte mycket och det är så kul att även ni vill läsa min blogg:-)Älskar er Så himla mycket!
---------------------
Snacka om morgonpigg a la carte !!




Blev väckt 5 imorse av min älskling som ville påminna om att C-sam skulle ringa. Sedan klockan 6 när han sa hejdå och fick sig en mysig morgon puss =) ,Sen runt halv sju klev jag upp.steg upp tog på mig mjukisarna samt mina goa dun tofflor och gjorde ordning lite varmt gott té med lite smörgåsrån till. Sedan gjorde jag mig iordning för att gå till Barnmorskan. Och fy f**n vad det blåste ute , vi har haft storm typ 2 dagar. Mycket snö iaf :) Tog på mig mina snygga broddar och begav mig ner över stan, haha man ser så fuul ut i dem. Men det skiter jag i, så länge man inte ramlar och bryter något eller skadar barnen våra! Jag gick 07.00 var framme 07.28 så jag satt mig ned och läste tidning och vilade lite innan jag skulle in till BM. Vi mätte magen som visade 33 cm :-),Tv1 hjärtslag låg på 143, Tv2 låg på 139. Blodsocker låg på 3,8 lite lågt men men bara att äta lite (som jag nyss har gjort!.) Våra kära tvillingar ligger med Rumporna nedåt, och vi hoppas så gärna på att ena vänder på sig så jag får föda normalt. Egentligen vågar jag inte det men man vill så gärna få uppleva känslan (i alla fall jag.) Igår så var jag på ultraljud, flödet i navelsträngarna såg jätte bra ut, CTG:N visade att det såg bra ut uppe på förlossningen. Jätte trevlig läkare jag fick träffa =)Jag blir så glad när man möter possitiva människor. Sedan bokade jag in oss på förlossningsföreläsning den 10/12 18.00. Sen träffade jag Marcus på Café Venecia,vi pallrade oss upp till Föräldrar Utbildningen. Det var så roligt, när vi presenterade oss vart alla så glada att vi hade tvillingar i magen. =P Ena tjejen frågade hur det kändes, och ja hur känns det att ha två stycken där inne? Jo det är trångt , tungt och ibland kan det bli lite mycket påfrestningar när man rör på sig. Men jag älskar det ändå =) . Hon vart jätte trevlig liksom alla dem andra =). Vi var väl mest i min och marcus målgrupp där förutom 2par som såg ut som 30-40år.
Nästa gång är den 1/12 =D längtar redan,då blire prat om förlossningen.*Jippie*
Ifredags så kom min Pappa och han tjej Mia till stockholm. Jag åkte till Älvsjö för att möta upp dem och guud vad underbart det var att få krama om sin egen pappa och mammaMia ;P hehe.. Var trots allt nästan ett halvår sen vi sågs, tror jag. :P Vi hade det jätte roligt , vi åkte till sthlm och åt lunch sen tog vi en kopp kaffe,choklad och en tårtbit:P hehe ... Sen fick jag och Marcus inflyttningspresent av dem, julgardiner,Julstjärna,2Juldukar och 1 adventljusstake. TACK SÅ MYCKET!! Ni är verkligen guldvärda. Och dem bjöd på så mycket! Oerhört tacksam över att dem finns =D .
Sen åt vi på restaurang Akropol ( grekisk restaurang)Skiiiit goood mat var det :P . Vi har haft en helt underbar helg med dem!Tagit massa magkort och skrattat och haft det mysigt! Det tackar vi och bockar för. Nästa gång vi ses blir när barnbarnen ploppat ut =)

Sen nu till helgen kommer Faster,Kd och Patricia :P så ska bli kul att få träffa dem lite innan de ska på Horseshow i globen ;) Nu orkar jag verkligen inte skriva mera=).
Ha det great everybody -v-












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0