Ruskig morgon.

Tidig morgon idag, vaknade för en stund sedan av att pojkarnas farmor försökte få dem att somna. Då ryckte jag in och fick dem båda att somna, Liam fick se på Over the hedge - sedan somnade han efter några minuter.
Lucas behöver man vagga på rumpan så somnade han.
Jag vill bara säga Tusen tack Svärmor att du finns, du är så underbar och tack för all hjälp vi får. Tack för att barnen har världens bästa farmor!

Idag blir det barnbasar, guud så roligt det ska bli! Massa folk och massa barnkläder.Vi får se om Farmor följer med eller om hon är hemma och myser med killarna.Ellen skulle med i alla fall. Det ska bli roligt faktiskt :D

Igår var jag & min älskade Marcus på Bio vi såg Flickan som lekte med elden. Sjuukt bra film nu måste man ju bara se 3:an. :)
Det var jätte härligt att jag och marcus fick gå på tu man hand och bara rå om varandra, inte behöver avbryta mitt i en film för att byta blöjor eller vyssa barnen. Det var mysigt, men så klart man saknade barnen, det kändes så tomt utan dem. Men våran kärlek till varandra är underbar vi fyller varandra med massvis utav kärlek. 
Jag verkligen älskar dig marcus! Du är det bästa som hänt mig, du är den bästa.
Love you babe!!=)

Nu blir det film, ha det så bra 


Jag vann!! =)

Jag har vunnit kläder åt pojkarna på Tradera 161 kr för rätt så mycket kläder. Det känns hur kul som helst och rätt så billigt, inte alls farligt.

Var riktigt fina kläder med, så det är roligt att man vann denna gång.

Idag har vi varit hos Ida och vi vart bjuden på hemma gjord pizza. såå gott*mumma.
Sedan fick pojkarna lite lunch som bestod av kyckling med couscous och salsa sås. & Kalops. till efterrätt blev det päron-mango med havre. Så bra till efterrätt och väldigt mättande.
Sedan vart pojkarna jätte griniga så vi bestämde oss att dem fick ta ett bad.
Dem gillade  verklien att bada i badkaret, men Liam gillar inte när man slår på vattnet då han sitter i karet. haha han började gråta stackars liten. Medans Lucas han brydde sig inte för 5 öre. Han bara satt där i och skrattade och surrade på. Sedan ramlade Liam men hann få tag i honom snabbt så det vart inget märke eller så. Han vart nog mest rädd att få vatten över ansiktet och ramla i det.
Sedan satt vi och myste med Ida lite innan dem skulle gå promenix med pappa sin. Så nu ligger jag och vilar mig lite, men kan bara inte somna,vet inte varför..
Men jag får väl lägga mig tidigare ikväll då :) Det kan ju vara skönt
Vi är även hundvakt åt Miimi, och hon är ju knasig,  hon verkar vara lik sin matte. Kan verkligen inte ta det lungt 5 minuter. haha. men  vi gillar dig ändå Miimi.
Jag verkligen älskar min familj & vänner, Ni är mit allt, ni är guld värda allesammans.
Marcus,Lucas&Liam tack för att ni finns ni är mitt allt ,mitt liv, min familj!!
Puss!

 

Nu blir det mera Ghost Whisper ..
Have a nice day!


Ideal?,size 0?....

Måste ju bara påpeka att Stomp the yard är så sjuukt bra! : )
Helt underbar film om man älskar dansfilmer vill säga. Förut medans jag såg på film så hörde jag en nappflaska åka i golvet, den låg längst ner på sängen och Liam sov med oss. Så när jag skyndade mig in var han inte långt ifrån att krypa ur sängen. Hahah vi kan bara inte ha dem i sängen även om det är bara 1 timme dessa gossar sover på morgonen, så gåår det bara inte. Dem är ju för gulliga. : )

Måste ju säga att livet som 2 barnsmamma är det bästa som har hänt mig, och att jag har haft sådan tur och fått VÄRLDENS underbaraste kille. Jag älskar er alla 3 mest av allt på denna jord!!

Jag tycker det är otroligt hur pigg man är ändå när ens barn skriker på nätterna och man klvier upp & dem vaknar 5 på morgonen. Jag menar man är ju som en tidställd klocka som bara går på en massa duracell batterier dag in & dag ut. Helt otroligt, sedan har man ju även dessa extra duracell krafterna som man får slå på vid kvällstid då killarna är lite övertrötta. Som man själv är vid 8 tiden. Jag skulle nog kunna somna vid 6 tiden på kvällen om pojkarna någonsin skulle somna den tiden. Man blir såå mycket mera utvilad,piggare,gladare & orkar så mycket mera på dagarna. 
Just det... vägde mig ju här om dagarna hos Ida, och jag har gått ner hela 6 kilo!! Det är verkligen inte illa pinkat!! Så det är väl 17 kg kvar till den vikt jag vill nå , the regular one så att säga..
Bara att ta en dag i taget och göra det bästa utav situationen, och kämpa kämpa.  :P

2 tjejer gick förbi mig i Blombacka och det enda som kom ut ur deras små munnar var ideal&vikt. Hur man ska se ut, jag menar varför ska man se ut som alla andra?! Kan man inte bara vara sig själv utan att kämpa och nå size 0?! det är ju inte ens en storlek och inte ens snyggt!
Då man ser 18 åriga tjejer som dricker  måltidsersättningar och har nästan inge fett på kropparna,utan är bara hud&ben man ser.. Jag själv tycker att det är lite mindre fint. Och man tycker ju synd om dem& det är dem som tonåringar ser upp till eller dem yngre tonåringarna.
Jag kan säga att fine jag är inte smal men inte fet heller, utan jag har mitt extra hull och vill få bort dem, plus att jag har burit på två små liv men varför stressa? Jag menar folk som inte gillar det dom ser behöver väl inte bry sig eller kolla. För det ENDA dem gör är att snacka så mycket skit bara för att man inte är en av DOM. Vilka DOM?! Dom som har smal gener och kan inte få fett på sin kropp, och har dålig självkänsla (vissa utav dem,inte alla.)
Bara för att man inte ser ut som alla andra betyder väl inte att man är mindre värdig?! eller har jag helt fel?? 
 Man blir mobbad i skolor, man får höra elaka ord, man stänger in sig själv,man orkar inte bry sig! . Varför mobbas man egentligen? Bara för att en eller flera personer är lite större än dem andra? Det är inte rättvist men världen är inte det heller. Det kommer alltid finnas orättvisor& rättvisa i denna bedrövliga värld vi lever. Varför kan man inte bara låta folk vara & låta dem leva sitt liv lyckligt & inte trycka ner och förstöra deras självkänsla.
Lite självkänsla har alla människor men vissa har kanske lite mindre än vad andra har.
 Jag tycker helt enkelt det är synd att det ska finnas ett Ideal så man ska vara så liten som möjligt och så snygg som bara den. Om man ska gå efter Fashion, men det kan väl inte vara så roligt. Och nu pekar jag inte bara ut dem elaka smala spinkiga människorna eller dem som är lite störe med en extra size. Det är vackert, det är så fint. Och det finns faktiskt dem som är jätte smala och verkligen inte kan gå upp i vikt, och det är faktiskt synd om dem med, för dem kanske vill ha lite hull på sin kropp! Tycker människokroppen är lite speciell, och hur den kan vara så annorlunda på alla. Det är ju något helt otroligt, kroppen är ett under! Lär dig älska den vare sig du vill eller inte.
******************
Liam sitter nu i hoppgungan och leker lite,medans hans bror Lucas sitter på golvet och kollar runt. Nu blir det lite gröt för dessa pojkar.

Ja hoppas ni har en underbar dag!



Kall morgon!

Godmorgon!

Jag vaknade helt plötsligt vid 05.30 och var tvär pigg,förstår inte hur jag kan vara pigg som!  Men man får väl inte klaga när man är en morgonmänniska.Jobbigt för dessa som inte är det,ojoj vad  jobbiga deras tid på morgonen måste vara.

Båda pojkarna vaknade samtidigt, eller om Liam väckte Lucas som inte är ovanligt :D .Som tur var är mamma jätte smart och började med deras välling så allt var klart då dem skulle käka lite, sagt och gjort så blev det klart och var bra temperatur då det var dags att ge dem vällingen.

Jag har letat efter filmer och hittat en gudomlig film, STOMP THE YARD sjuuuukt bra !!! =)
Så tänkte se den medans jag ligger på soffan och myser under täcket med en mugg té!=)

Tänkte lägga upp 3 bilder från olika dagar :) Så kika gärna  ; )

Gungeliguung!! =) Liam loves it : )
Lucas lärde sig att ställa sig upp i sängen :)
Lilla Lucas somande igår i hoppgungan. Naaaw lillbubben våran =)
Imorgon då kommer älskade svärmor&Farmor hit på besök nästan en heeel vecka, det ska bli såå skoj :D .
Vi saknar dig sååå mycket, nu får du skynda dig ned ;)
Nu blir det lite film mys från min sida :)

Ha en mysig morgon allesammans!


Grattis Mammas&Pappas Älsklingar!

Grattis Mammas&Pappas älsklingar på eran 8 månaders dag!
Gud vad stor ni har blivit hela 8 månader,:)Tiden går verkligen fort. Nu förstår man när folk säger " Ta vara på tiden när dem är små" Och det är såå sant, man ska verkligen ta vara på tiden inte bara när dem är små utan som äldre med. Men tiden verkligen bara flyger iväg, helt otroligt vad fort det går. Kanske lite för fort emellan åt, men det är bara att tacka & ta emot med ett leende!

Det var ju nyss vi fick veta att vi skulle få två små prinsar, och snart var ni födda in till denna värld,och nu helt plötsligt är ni hela 8 månader!Jag säger bara det OjOjOj det går fort!!

Ett stort grattis till Lucas&Liam på sin 8 månaders dag, dem leve hipp hipp hurra hurra Hurra hurra!!

Idag har vi varit på sång&rimm träffade en massa mammor&barn :) Men först gick vi till Ellen och åt lite mat verkligen gott ! Tusen tack för lunchen!! =) .  Ellen&Nellie är riktigt underbara tjejer, det gillar vi riktigt mycket =).


Nu ska jag ta hand om våra två små griniga(just nu bara Liam) och dem får väl kika på då man diskar. Bara det verkar som rolig för de små liven.

Ha en underbar kväll med eran familj&käresta.


Godmorgon Måndag.

Nu är det åter igen Måndag, vilket är lite härligt för då är det denna dag vi går på sång och träffar massa andra mammor och barn. Det är så kul att dem har sådant här =).

Nu har Lucas vaknat och är full i bus =), Liam vaknade runt 8 och började klösa och nypas i ansiktet för att man skulle vakna, och då var det bara att kliva upp ! Han är verkligen hårdhänt och tur att man har börjat sagt i från så för hoppningsvis kommer det gå galant senare .

Liam sitter nu i deras hoppgunga och myser med en papegoja och Lucas sitter i gåstolen och bara skrattar (: -
våra älsklings pluttar =)  . Mamma och Pappa älskar er!!

I alla fall så har Liam börat sovit i sin säng igen medans Lucas verkar rädd för att sova själv eller så drömmer han en otroligt massa saker.Om man bara visste vad dem drömde,skulle vara roligt att veta.

Dagens väder är  lite trist väder men verkar ändå som om solen kommer att lysa igenom =)

Nej nu ska ja göra gröt åt pojkarna och mig själv, sedan blir det lite morgon tvätt och kläder på .

Mera kommer senare.


Family

     

Im back again..;)
Nu har jag tagit lite bilder på min älskade familj,:)
även på min nya tunika/tröja.


 sjukt snygg:)
Nu blir det att mysa otroligt mycket med min kära familj.
Man får ta vara på dagarna, hoppas ni har det mysigt med era familjer/sambosar.

Ha en mysig afton.


Helgens bravader

Nu är det snart slut IGEN på helgen, typiskt..
I torsdags förmiddag kom tejerna från mamma gruppen och lekte med pojkarna:D Var jätte jätte roligt =) Tusen tack för att ni ville komma :D.
Sen på förmiddagen så kom Mormor&Morfar Janne, och gud så pojkarna blev glada :) Vi tog det mestadels lungt i torsdags,men fredagen blev värre för min del.

På fredags morgon gick jag och min sambo och duschade sedan när vi kom upp igen så fick jag självklart yrsel!!
Vart sängliggandes hela morgonen och hela kvällen. Dagen efter så klev jag upp min fick lägga mig igen två timmar och det blev bättre. Som tur var. Så vi tog en promenad till Torekällberget med mormor och morfar Janne,vi kollade på alla djuren samt tog en liten lunch. Sedan handlade vi lite och gick till ida & fikade lite.
 Sedan har vi mest bara tagit det lungt och varit tillsammans allesammans, riktigt mysigt :D
.
Idag är det söndag och vi har varit och slängt massa skräp och pantat flaskor och jag köpte mig en skiiit snygg tröja/tunika. Bilder kommer senare på den & på massa annat =).

Senare kommer våran vän Ida & hennes hund Miimi hit och hälsar på lite.  = ).

Ha det så bra kära läsare



Godmorgon!

Godmorgon alla vakna läsare, om jag har några vill säga? :)
Idag är det ju Tisdag och på vårat schema är det promenad med lite mammor från mammagruppen som ska umgås, längtar det ska bli jätte roligt. Det har man längtat till =).
 Så dress coden idag blir grått & mjukt! ; ) En bild kommer sedan då man är färdig donad.

Igår var vi på babysång,mötte upp Ellen&Helena vid H&M, sedan kom Ello och vi gick upp alla 4.a.
Denna gång var det jätte roligt,efter vi hade ramsat färdig så gick alla mammar som var med på sången och fikade. Det var så roligt =).

Igår somnade inte killarna förrän vid 9,halv tio. Sedan vaknade Liam inatt vid 2 tiden, men sedan somnade han om. Vaknade sedan vid halv  6 tiden. & Lucas vaknade halv 8. ;D

Så nu är vi uppe och leker lite, Lucas är och kryper på golvet medans Liam sitter i hoppgungan som dom älskar.

Just nu lyssnar jag på Hungry Eyes m. Anders Fernette. Sjukt bra.
Jag känner mig så glad&lycklig idag, längtar såå mycket tills Marcus kommer hem :)

Till helgen kommer Mormor & Morfar Janne hit och hälsar på såå roligt :D ,  sedan den 24. kommmer Farmor som vi längtar :D sedan den 2 okt. kommer Morfar&Mormor Mia hit. Sedan den 3 okt. Åker Jag och Barnen hem till Norrland, och ska vara där uppe i 1 månad först =) Sedan får vi se hur länge till vi stannar. Beror på hur länge vi kan hålla oss borta från Pappa Marcus ! Det kommer bli jobbigt att vara ifrån honom, men då får han vila liksom jag och barnen får även umgås med sin släkt lite.  = )Så alla parter får ut något utav det hela =).

Men kommer sakna han så otroligt mycket, åh min älskling du är den bästa! Stor Kärlek till min Älskling som gör ett sådan bra jobb som Pappa& Sambo . Du är den bästa.

Nu ska jag plocka upp Lucas från golvet , som helt plötsligt började gråta utan anledning. .

Så vi hörs allesammans ; D



KÄRLEK


Förlåt!!

Så var det slut på denna helg nu igen! Gud varför ska alltid helgerna gå så fort egentligen? det är dem man vill ha läänge. Så man hinner njuta fullt ut. Men men snart kommer den älskade helgen igen, då man slipper stressa och ha sig. Inga tider att passa eller något. (:

Jag är så otroligt tacksam för att jag har en sådan underbar kille, min Älskling Marcus. Vad vore jag utan dig? Du är mitt allt. Du gör mig hel Jag är så KÄR I JUST DIG.
A
ldrig att jag i hela mitt liv skulle ens tänka tanken att leva utan dig.
Marcus du är mitt Livs Kärlek,du är en så omtänksam,underbar,gohjärtad,mysig,rolig & allt i allo.
Vem kan vara så perfekt som du är ?! Du är min hottie.
Förlåt att jag är lite trött,less,grinig och inte mig själv emellan åt. Men bara för att min engergi tar slut betyder det inte att  min energi min låga min kärlek till dig är slut. Den kommer alltid finnas,brinna och våran kärlek kommer växa så otroligt mycket mera! Vi går igenom så mycket nu och jag älskar dig bara mer och mer för precis varje dag som går& kommer göra det resten av mitt liv. Tills vi båda slutat andas, då kommer jag få ligga där bredvid dig i din famn i graven och i himlen kommer vi att får gå hand i hand och vaka över våra kära barn kanske även barnbarn.
Min Älskling Marcus Engström, Du är mannen jag vill gifta mig med,dela alla mina år med, gå igenom blod,svett och tårar med. Du är den jag säger JA till i kyrkan, dig jag kommer älska ömt alla mina år ta hand om dig i ur & skur med och motgångar, kommer jag Alltid finnas vid din sida. Vara din bästa vän,käresta och din högra hand.
Tack för att Vi har fått två fina pojkar.
Marcus Jag älskar dig mest av allt.
Din för alltid,så länge vi bådas andas.


Helg.

Äntligen är det helg igen, såå underbart:) Nu är våran älskade Marcus hemma hela 2 dagar :D. Ska blir underbart.
Idag kom Marie hit och hälsade på, vi fikade lite gott och pratade om allt mellan himmel och jord =). Tack för det ,var jätte trevligt. Your the best!

Sedan kom killen som rev ner kaklet&golvet en bit så att vi fick in avfuktningsmaskinen. Och fyyy satan vad det stinker jordkällare på den stora toaletten nu. Det var möggel där inne kan man ju lugnt säga. Usch, inte konstigt att man mått dåligt  pga av det.

På måndag kommer dem tillbaka och ska mäta hur mycket fukt som är kvar och hur länge den ska stå. Så vi får hoppas på det bästa.

Igår hade vi lite mysis i soffan innan vi la oss, det var så mysigt =). Allt underbart att mysa med sin käresta.
& idag Lördag ska vi åka till Moraberg & lämna in min skit telefon som är trasig.Jag sks helt enkelt inte ha någon skit telefon ;P .


Här kommer lite bilder på våran ofräscha toa :P
   

typiskt*

 Godmorgon. Inte vart det att jag skrev något igår kväll då pojkarna somnade, vart så trött och orkade verkligen inte skriva en massa.
Men idag är det en ny dag med nya möjligheter,det blir att Ello&Jamie kommer förbi idag och leker lite.
Ska bli kul pojkarna älskar ju när deras vänner kommer.(:
Liam har vaknat 2 ggr i natt och skrikit  första gången var det för han hade ingen napp eller täcke på sig, den andra gången då hade han täcket över ansiktet:P. Och stackarn han bara grät och grät,så då fick han kommma till våran säng och mysa.

Dem är väldigt duktiga på att vända sig i sängen när dem sover, tur dem har lärt sig att sova själv :P.

Jag tror jag håller på att bli förkyld även, ont i halsen och det klias och snorig. Måste köpa hem lite handsprit så man får tvätta sig ofta nu när man har pojkarna hela tiden uppe vid sig.
Man vill ju inte att dem ska bli förkylda.

Lucas ligger och gråter i sin säng nu och är trött, Liam hoppar i hoppgungan. =) 
Lite bilder
          våran nya duk:)

*Love it*

Tjenixxens!
Idag har det varit en helt underbar dag för oss. Liam vaknade runt 05.40 och somnade tills lucas vaknade. Lucas 07.00 somnade om till 8.30 . Det var så skönt. Jag och Liam vi klev upp och låg på golvet i vardagsrummet och lekte. Tills han vart lite hungrig och fick gröt,då vaknade självklart Lucas och vart hungrig : ) . Men jag måste få säga att våra små prinsar har varit otroligt snälla idag och det är jag  så tacksam över. Efter några timmar efter dem fick gröt gick jag och Liam till sängs för att vila,sedan vaknade vi runt 12. Och guuud vad det var härligt, har jag inte världens underbaraste  sambo så säg?! =) Älskar dig så mycket mitt hjärta!! Sedan tog vi en sväng till ICA MAXI för att handla barnmat och lite till våran middag som bestod av lax,zucchini.röd paprika,blomkål och gräddfil. Otroligt gott var det, tog väl bara 15 minuter att göra middagen idag.Och det är inte ofta det händer :P .

Nu ska jag ta Lucas som gråter ihjäl sig. Men mera kommer ikväll.



who´s the bitch? I AM THE BITCH.

Godmorgon, äntligen är det fredag och med det så menas det HELG!!
Ska bli skönt med helg, för då vet man att det inte blir massa stress och flera måsten utan att man får ta det lugnt och mysa med familjen.
Fast det får man väl när som helst göra, och man väljer ju att stressa/inte stressa själv. Men det är svårt att inte stressa när man bor i denna stad.
Jag behöver bara veta att jag ska duscha och klä på mig kläder så kan jag bli stressad för det lilla, utan att man ska någonstans,och det är väldigt jobbigt.
 Min kära Marcus är på campingen med flera olika boenden idag och kommer hem vid 2-3 tiden. Jag skickade sms igår till Jenny får se om hon vill komma hit och umgås idag =) .I sådana fall tänkte jag baka en liten kaka.
Jag måste ju bara berätta en sak. Igår gick jag och alla mina pojkar till stan och på vägen ner går en medelålderskvinna med en tröja där det står who´s the bitch? I AM THE BITCH. Jag menar visst om 14 åringar gå runt med sådant men en medelålderskvinna på 40 år ? Det är ju lite små roligt måste jag säga. Här nere finns der roliga människor =). 

Imorse vaknade killarna runt 7 och Liam är fortfarande vaken medans Lucas somnade för en stund sedan. Vi har börjat med välling för natten åt barnen och det går jätte bra, dem sover till en halv 7,7 på morgonen. Det är ju så underbart och roligt för dem att få i sig lite annat än  tråkig ersättning.

Lite uppdatering om killarna:
Lucas han har fått 4 tänder uppe och han kryper/ålar sig fram, är väldigt snabb att ta sig framåt och vill försöka ställa sig upp då han håller i något.
Han är väldigt rörlig på skötbordet och börjar bli busig, drar i håret och ska ha allt han inte får ha. Så nu får man säga till och dem lyssnar bra, men vill gärna vara där och busa på ändå.
Liam hans tandkött är svullet verkar som om det är en tand på G, eller så är det efter han slog nappen mot mitt ansikte igår som gör att det är svullet,han har börjat ställt sig på sina knän och gunga fram&tillbaka hela tiden. Han vill även göra som bror sin och börja små krypa och kunna halvsitta. :)
Så det är full fart framåt för våra pojkar! =)

Igår var det ingen vanlig dag heller, Utan det var ju Patricias födelsedag som blev hela 9 år, hon är en riktigt tuffing nu som verkligen gillar kläder och dylikt. =)
Tiden går så fort,kändes som om hon nyss var en liten bebis. Go gumman våran. Saknar dig Patricia, vi får lov att ses snart tycker vi här nere. =)

Igår så handlade jag jordgubbar&hallon som jag mixa samt hällde upp i kuber och ställde in i frysen, perfekt mellanmål :) Hoppas killarna gillar det!

Nu ska jag  fortsätta tugga på mina goda vindruvor som jag köpte igår. :)

Hoppas ni får en underbar fredag dag & helg!


Mys en massa med era familjer


RSS 2.0