sommar sommar sommar!

Sommar sommar sommar gud så skönt med just sommar. :) har inte skrivit på länge nu, men det har varit mycket som hänt. lilla familjen åkte till sollefteå och firade farbror nickes student, sedan har vi firat mormor mia och morfar samt mamma Cissi som har fyllt år. grattis till mig :-) nu är man ett är äldre men det skadar ju ingen:-) sedan har vi träffat prästen som ska döpa våra pojkar, firat midsommar med mamma och janne med co, träffat ann och matilda:-), sedan firat amanda som blivit 1 helt år och pojkarna blev 5 månader samma dag, samt lucas håller på att få två tänder. och nästa vecka ska jag åka hem och flytta till nya lägenheten och pojkarna får stanna i norrland:-) väldigt mycket man gjort:) sedan är det så mycket mera man ska göra och hinna med:-) lilla liam och lucas sover så gott nu . dem är våra vackra fina barn. det värsta med norrland är myggen. dem är så jobbiga men utan dem är det ju ingen sommar:-) nu ska jag fortsätta se på tv. ha det så bra. C

Tjenixxens!! ;)

Tjenixxens alla bloggers! ;)
NU är vi ÄNTLIGEN I NORRLAND!! JIIIPIIIE!=) haha vadå gla? ;)

Så himla skönt att få vara hemma nu ett BRA TAG! . Igår gick vaccination jätte bra & vi åkte buss til Sundsvall. Lucas sov hela tiden & Liam vaknade emellanåt men var superb duktiga=)

Så nu är klockan 06.05 :D & jag ska snart iväg med pappsen & lämna mia.
Har lite ärenden att uträtta =)

Så ha en fiin dag :D

I Hate It!!

Gud vad jag verkligen hatar när man är så täppt i näsan att man inte ens kan snyta sig ordentligt och man bara får ont och det svider. USCH!!! Vill verkligen bli frisk nu, Idag ringde farmor min :) Hon var också lite förkyld, kanske hon som smittat mig via telefonen?! Kanske inte så troligt :) Hoppas hon blir pigg och slipper förkyldningen hon med,

Den är ju så himla dryg,men jag känner mig lite bättre förutom näsan som känns 3 lägenhetshus stor ungefär, jaa så känns det just nu i min idiotiska näsa, uscha.
Jag blir så arg när jag är täppt i näsan , nästan farligt att ens vara bredvid mig, haha.. =P.
Men har faktiskt varit lugn, jag menar kan ju knappt andas ordentligt och har en näsa som e snorig , jaa då ska man väl vara glad ? eller?! näää... man får faktiskt  vara lite små tjurig då.

Imorgon får pojkarna sin vaccination och tror ni inte på tusan att Liam börjat Hosta!!. ååh hoppas han får ta sprutan ändå och att hostan inte gör något hinder. Vet inte riktigt varför dem inte får vaccination när dem är förkylda? Jag tror det kanske kan bero på att dem kan få farligt hög feber kanske? vem vet, inte jag iallafall =) .
Får fråga imorgon, och vi har inte hört något av Karolinska Univeristetssjukhuset ännu. *TUMMARNA*håller dem och hoppas på det bästa.

Nu ska jag se på lite televison med min Underbara sambo ,Som jag älskar mest av allt i denna värld, Han är mitt livs kärlek.

Ha en underbar kväll med era familjer =)

Sjuk Sjuk Sjuk!!

Japp då är man sjuk för hela slanten, snorig ont i halsen och feber, kan det bli värre? ååh så jävla less på denna förkyldning. Jag som hade klarat mig så bra ifrån den innan.

Men men har varit själv med pojkarna sedan igår då deras fader jobbade jouren och det gick ju bra, men imorgon är det vaccination som gäller och jag kommer inte klara av att ta hand om killarna själv på kvällen då jag är sjuk. Så vi får hålla tummarna att han blir hemma med oss.

Idag blir det att kurera sig så man orkar med sig imorgon, tror dock inte att jag går på mammagruppen med pojkarna då jag är sjuk. Vill ju inte smitta dem andra små barnen!

Det är trist ville verkligen träffa alla innan sommaruppehållet, men men... Jävla förkyldning!!
Vill verkligen till Norrland nu, det är inte länge kvar alls, åååh ska blir så roligt.

Hoppas man träffar bror med och lilla Maxen, skulle vara jätte roligt! =) Men det tror jag väl ändå att vi kommer göra? inte sant?! Annars är det ju en skruv lös i denne familj!!

Den 16 ska jag & syster träffa prästen och prata om dopet , ska bli riktigt roligt =) sedan fyller ju mia år den 16 & jag den 18, Och så ska vi fira pappa den 14:de =)
Så det blir en trippel födelsedag =) skojj skojj =)

Nej nu ska jag krypa ner i täcket igen och värma mig lite, sitter och små frossar.

Hoppas ni alla har en bättre dag än mig .


Förkyld...

Det är ju helt jävla otroligt, och inte ett dugg ovanligt  att man ska bli förkyld och dålig innan man ska åka hem till Norrland. Alla gånger jag varit hemma så har man varit sjuk på något vis. Ååååh jag vill verkligen inte vara sjuk!! :(
Hoppas det går över snart, :( .

Har sovit jätte dåligt inatt och täppt i näsan som attan, men men sånt är livet. Det är bara att gilla läget.

Igår när vi var på väg hem från ICA  så kom jag gående och bar på "banankartonger" och då frågar ett par om vi ska flytta, och  jaa säger vi, så vi fick 10 flyttkartonger utav dem. Jätte snällt verkligen. Tusen tack!!


Åååh YES min syster ska vara med på midsommar ute hos morsan, guuud så roligt. Då har man någon som inte dricker iaf =). Ska bli great att få träffa alla! Sedan när vi är hos svärföräldrarna så ska vi ha grillpartaj på kvällen då Nicke tagit studenten och vi blir tydligen 17 st och det ser jag framemot. Ska bli så kul att få träffa alla =)

Vaknade i morse av en liten Liam som låg och surrade när han fick mat började Lucas prata väldigt högt! haha han låter så roligt.

Nu sover mina 3 riddare, helt utslagna =) I love you all!!

Nu ska jag dricka mitt té och försöka kurera mig =)

Hoppas ni har en bättre dag än mig


AJ AJ AJ!!!




AJ AJ AJ AAAJ ,Det är bara förnamnet på vilken smärta jag har just nu!


Fy tusan vilken smärta jag har i min rygg, det bara small till helt plötsligt från ingenstans  förut.
Jag förstår inte vad jag har gjort, kommer knappt upp ur soffan, kan inte sträcka på mig får gå som en gammal tant som använd rullator hela sitt liv.

Tog en dusch bara för någon minut sedan och  det hjälpte medans jag stod i duschen, men nu är den tillbaka och värre är smärtan. Den strålar ner mot rumpan min på sidorna, verkligen ONT.

Jag hoppas verkligen inte att det är ryggskott som kommer krypande i mig, för det är varken läge eller bra tidpunkt för det just nu. Känns som om det är VERKLIGEN det sista jag behöver en fredag kväll som denna!

Jag som skulle städa undan och göra fin innan min älskling kommer hem från jobbet så vi kan mysa, men ikke sa nikke!!

Jag ska försöka få undan lite saker,resten får jag ta imorgon om jag är bättre i ryggen vill säga! ("Peppar peppar, ta i trä")
Lucas vaknade för en stund sedan och jag kunde nästan inte ens lyfta upp honom,så som min rygg protesterade!  Var nästan tvungen att lägga ned honom igen, men jag höll mig och klarade sätta han i babysittern som stod i sängen!

Jag funderar på om jag ska äta Lax idag,men då fattas det ju rom. Så det sket sig =P .
Får se vad det blir måste få i mig något ialla fall.

Nu ska jag försöka göra lite middag, och ta hand om mina älsklings barn! =)

Ha en underbar fredags kväll med era familjer!


& Vi syns snart Svärmor&svärfar ;) Era barnbarn saknar er såå mycket, lika mycket som oss! =)




Bild ovan är lånad från google.





Trippen till sjukhuset




Trippen till Karolinska Universitetssjukhus...



Idag har vi varit på Karolinska universitetssjukhus men lilla Lucas. Vi kom dit rätt så tidigt runt 8.10 hade tid 9.00 .
Lucas fick vägas och mätas idag!Han väger 6715 gram och är 64 cm lång!
Sedan fick han en urinpåse,och vi fick träffa läkaren som kastade runt honom kändes det som. Dem tyckte han såg jätte frisk ut i övrigt.

Hon trodde det kunde bero på B-vitam brist, så vi fick ta 4 blodprover och 1 kissprov.  Det tar ungefär 1 vecka innan vi får veta svaret. Hon sa att om det inte är något allvarligt så ringer hon och pratar med oss annars får vi en snabbremiss om det skulle visa något helt annat.

Så vi håller alla tår & tummar vi har här hemma.


Lucas var så duktig när han tog blodprov skrek lite men det gick jätte bra & han var jätte duktig våran kille.
Sedan när vi gick ut från väntrummet och gick mot hissarna tog jag upp honom och jädrans vad han vart arg och skrek. Precis som att han sa till den där tjejen på skarpen att låta bli honom. Hahah lät så kuuul =) .

Liam har sovit skit dåligt idag så nu sover han. har sovit sedan 3 och sover ännu. Så lär bli en rolig natt*not*
Undrar om jag ska väcka lilleman så han sover i natt..

Ja nu ska jag mysa med killarna mina =)

Har även köppt "Kärleks té´så gulligt med massa hjärtan i =) rätt så sött. Jag är ju verkligen en té ÄLSKARE , Så ikväll blir det att testa det =)
*mums*
Hoppas ni får en underbart trevlig kväll med era familjer =)

Saknar er alla mina underbara vänner, ni är det bästa som finns!! (`v´)

Ny färg & ny klänning!

Tjenixxens!! =)

Nu har jag ny "sommar " färg i håret!! =) Men vart riktigt niice faktiskt. Tummen upp för det!

Har fått en jätte fin klänning utav mamsen när vi var ut och shoppade! =) Tusen tack!!

Här kommer det lite bilder.

Enjoy!! =)

Sommar färger kan man allt säga =)
Gulliga kläninngen som kommer användas på dopet!


Nu är mitt hjärta hemma och han är lite förkyld, och Liam är jätte tjurig!!  Så ska ta honom så marcus kan vila lite =)

Vet inte vad det är för fel på Liam idag, han måste vara övertrött!! Stackarn =)

Skriver mera sedan vet ju att Svärmor vill ha lite uppdatering ; )


Hel dag med Mormor! =)

Ja igår hade vi en heldag med mormor och var ute på promenad hela dagen.
Vi gick från oss runt 11.30 oc 18.30 kom vi hem.
Haha snacka om att man gått mycket =). Först gick vi på stan och handlade morgonrockar till pojkarna och deras mamma hittade 2 fina klänningar. Mormor hittade en BH :)
Sedan gick vi och åt en lunch som blev foccia med  kyckling feta/skinka&ost. Jätte goda men väldigt mättande.
Vi begav oss på in&finn men hittade inget där,sedan systembolaget och handlade öl & jag tog 2 cider men kände ingt sug igår kväll att dricka en liten slurp.
Vet inte vad graviditeten gjorde av med den gamla Cissi"?=)
Sedan tog vi bussen till Ica Maxi och hittade mer barnkläder till killarna och även sommarhattar som var huur fina som helst. Vi fick lov att ta av killarna byxorna för det var så varmt ute. Eller byxor och byxor dem hade tights på sig.
Jag hittade ett par fina vita tyg skor, huuur tjusiga som helst och jätte gulliga =).

Jag vart ju sjukt sugen på en Mjukglass så tog en bägar och på glassen fick det bli saltlakrits&viol smak MUMMA!! Medans mamma tog päron smak i glassen.
Vi satt oss i solen och åt sedan hittade vi  Svenska jordgubbar =) Och jag var ju bara tvungen att köpa.

Jordgubbskillen satt där ute i hetten utan vatten och när hans arbetskollega frågade hur det gick så sa han "bra , kan du ge mig vatten, nähä hon hörde mig inte."

Så efter min mjukglass gick jag in till hans kollega och sa att Jordgubbskillen var sugen på vatten, och begav mig ut till honom.
Gud så chockad han vart =) Men som tack fick vi provsmaka varsin jordgubbe innan vi skulle köpa =) . Men dem var ju sååå goda.

I Love It! ^-^

Idag så är det pissväder ute ,väldigt tråkigt , men vi får väl hålla oss inne idag med pojkarna och busa en massa innan Mormor åker hem.

Usch vad jag kommer sakna henne och ja saknar ju alla i Sundsvall ännu mera nu!! Vill verkligen hem nu, men nästa vecka för hoppningsvis så kommer vi hem :)

Nu Kommer det lite bilder =)
Maxen Fasters lilla goälskling =) Miss YOU!!Bella så fiin =)Moster Älskling Amanda =) Cooling.
Min Kära Bror Rikard & Max. Miss you so much.

Monika                                   Sandra&Kim                Max&Amanda                    Liam                                       Lucas

Liam,Lucas&Pappa M.

Have A Nice Day

Nu är helgen slut.

Japp det var den helgen, men med väldigt massa mys med min lilla familj.
Hade en underbar morsdag fick en jätte fin tyg jacka utav mina killar från Carlings.  :)
Så jäkla snygg!!.

På dagen igår runt 12 tiden tog vi en promenad och först pantade vi lite flaskor sedan begav vi oss upp på Torekällberget och kikade på djuren och satt på en parkbänk och myste till det.

Pojkarna dem sov mestadels och när dem väl var vaken låg dem och skratta =).
Sedan kom deras Mormor och Janne på besök , gud så glad pojkarna blev. :)
Så nu är Mormor här och myser med dem för fullt.
V åt ute går på kolgrillen, mums verkligen gott där. Älskar grekisk mat.

Fruktansvärt varmt det var igår, över 26 grader måste vi har haft,det fläktade inte ens när man gick. Var helt vindstilla.
Men jag fick färg på mig igår,vart rätt så röd. Och vem blev inte överlycklig då? jo jag. Hahah :P

Dagens bravader blir att tvätta först, ge barnen gröt , ta en promnad på stan med Mommi...
Sedan får vi se kanske en glass på the town ?

Jag längtar såååå mycket tills vi ska åka upp till svär föräldrarna mina =) Ska bli så rooligt. Saknar dem så mycket.
Världens bästa enligt mig =) .
Barnen lär blir jätte glada när dem får lite Norrlands Luft  i sig och få umgås med sina släktingar :).
Men snart kommer vi.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan.

Hoppas ni får en underbar solig dag som vi har =)


RSS 2.0