Morsdag

I natt har jag sovit väldigt dåligt, varit på tok för varmt när man har lilla Liam som sover bredvid en! 
Mannen min var på fest och kom hem 05.11. Haha skickade till honom vid 4 då jag gav liam välling och frågade om han var på väg hem. japp skrev han sedan råkade han tydligen somna haha. Lilla pulvret mitt. But  I Love You Anyway.
 
Så låg vaken från 05.11 och la mig på andra sidan sängen och myste med Lucas osm vaknade och skulle surra i någon timme innan han somna. Och den lilla mannen sov högst 30 minuter för sedan började Liam föra sådant ljud här inne.
Pappa Marcus fick sova på soffan nu när han druckit, man ska ju tydligen inte ha barn i sängen när man är alkoholpåverkad så då fick Älsklingen sova på soffan =D. Men det verkar ju funka bra, han sover som en stock där inne han.

Och idag är det Morsdag och alla mina killar sooover! Men det gör inget för då får jag lite egentid och det behövs emellan åt.  Så jag får väl passa på när dem sover, inte mer med det! (: 
Idag så kommer min  Mamma och hennes sambo Janne hit, och ska vara hos oss i 2 dagar. Ska blir riktigt roligt, får väl se om killarna känner igen sin mormor, senast dem sågs så var dem väl knappt  2 månader.

Åååh min ena lilla älskling har vaknat nu , lille Liam som verkligen tok stirrar på mig just nu och ser hur allvarlig ut som helst! haha =) go pruppas min . =)

Idag så ska jag göra kladdkaka och fixa lite tills Mor min kommer sedan blir det promenad vi har väl ändå 26 grader här nere. Vääääldigt  varmt och det gillar vi för då blir det mysiga utedagar.

Kanske man ska ta med sig lite jordgubbar och ta en promenad med familjen och mysa lite samt en picknick?=) Det lät jätte mysgt.


Nej nu tänker jag gå och väcka Marcus så han får ta killarna lite, vill gärna få en liten power nap 30 minuter innan jag börjar med allt som jag ska göra.

Såg även att Marie Serneholt har börjat blogga,hon är verkligen så vacker och ser alltid såå perfect ut!! =)

Nääe men nog om mig,

Ha en bra dag med era underbara familjer


Skönt

Nu så har äntligen mina underbara prinsar somnat för kvällen. Och stackars Lucas, han var såå övertrött men efter lite mat somnade han så gott.
Liam ligger här ute i vardagsrummet i spjälsängen,funderar på om jag ska lägga in honom i sängen lite senare.

Har nyss ätit lite nyponsoppa och glass, sedan blir det jordgubbar och m,jölk när jag är klar med städningen vill säga.
Ska bli skönt och hinna se på tv utan att behöva mata barnen och få unna sig själv lite tid på kvällen,Annars brukar jag alltid lägga mig när pojkarna somnat och det är ju inte alltid allt för kul.

Vill ju hinna mysa med min underbara älskling på kvällarna med, men ack så orkar jag knappt hålla upp ögonen efter pojkarna slocknat så man hinner inte mysa så mycket emellanåt.
Men morgonen är bäst,får mysa med hela familjen samtidigt och få mysa med Marcus och bara må gott. Det är så underbart, han får mig att må så himla bra. Du är bäst honey! -v-


Nu är det tydligen berg flyttar in och guuud så tråkigt program det är, inte ett dugg roligt...


Det får bli bodyguard istället :) Saknar min underbar älskling som tyvärr är och jobbar Jouren. Men får ju träffa han en liten stund imorgon innan han ska iväg igen :)


Hos läkaren gick det bra, hon skickade en remiss till huddinge sjukhus så får vi väl se när man får komma dit! Innan vi ska åka hem hoppas vi på..Vill ju inte stanna här nere ytterligare 3 veckor... DÅ blir jag ledsen. Men men vi har ju inte fått pappret än så man får inte hoppas för mycket.

Nu ska jag fortsätta plocka undan så jag vaknar till ett någorlunda fint hem imorgon och känna glädje när man kliver upp .

Ha en bra kväll allesammans.



Du&Jag älskling!
Älskar dig mest av allt.
din C.


Sommartider.

Sommar tider hejhej sommar tider!!
 Åh så underbart när sommaren är här, så himla varmt och skönt ute =). I Love It.
Idag ska vi ju till läkaren med Lucas, annars så blir det städning i lägenheten. Men det måste ju göras.
Älskling ska jobba jouren till imorgon, så ikväll blir jag och killarna ensam hemma. Och även imorgon kväll ska M på fest hos en arbetskollega som fyller 50.
Så då blir vi själva imorgon med. Men det går ju bra det med :) Ibland är ju det skönt också =) .
Så vi får la se vad som sker för oss ikväll : ) Undra om det är någon bra film ikväll, någon som vet?!

Vad ska ni alla göra idag då ? (:
Nu är det ENDAST 12 Dagar kvar tills vi kommer hem!!! =) Och jag håller ju på dö av längtan!! Saknar mina syskon såå underbart mycket, och mina små syskonbarn med. I love ya all.

Nu ska jag försöka få liv i Marcus och sedan blir det att sätta igång med städningen.

Ha en underbart trevlig dag  :)


GoKväll :)

Go Kväll!! =)
Idag har vi varit med Lucas till Bvc- sköterskan och berättade om hans lilla problem med ögonen, eller det kanske inte är ett problem men man blir ju orolig.
Så vi fick tid hos barnläkaren imorgon,får hoppas att det inte är något allvarligt bara:)
Vi har haft väldigt konstigt väder muligt,regnigt,blåst och massa hagel.Samt mörka mörka moln. Väldigt konstigt väder om inte det räcker så skulle solen självklart visa sig emellan åt=P

Idag åt vi korv och pommes,det var evigheter sedan vi åt detta. Pojkarna satt i sina stolar och åt på sina händer :)
Sedan har jag pratat med kära mor Mia och lillasyster Sandra=) .Efter samtalet med Mia ringde hon upp kort efter de att hon lagt på och sa att min fader hälsa . hahaha och att det var det enda =P. Sååå himla gulligt ,hon får en att skratta ,ni alla borde ha en som Mia i sina familjer. :)

Liam sover, matade honom och jag somnadesjälvklart före honom,det är ju inte alls otroligt :P
Men herren Lucas vägrar sova,han ligger på mage på mina ben och surrar=P.

Åter till Lucas och få han att somna =)

ha en bra  kväll med era famljer.


Två underbara busfrön! =)

Idag får det bli bilder istället för ord =)







Lucas kan vända sig nu =)


Våran Nya Vagn.


Jag & MIn sambo har så underbart fina Pojkar, Vi älskar er så mycket! =)

En stolt Mamma! (:



Tävling hos Carolina!










Jag är med och tävlar hos
Carolina om 1 valfri body/t-shirt från Plastisocks nya kollektion! Tävlingen ordnas i samarbete med Tuffatilda.se och det blir hela 2 vinnare! Var med och tävla du också!



Tävling hos Carolina!




Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 250 kr från Barntrygghet.se hos Carolina. Var med och tävla du också!

Helgens Besök=)

Gud vad tiden går fort när man har kul,inte klokt vad tiden rusar förbi.
Denna helg så har vi haft besök av barnens Mormor Mia & Morfar,Mormor Mia kom  i Onsdags och Morfar i Fredagskväll.
Vi har haft det så mysigt tillsammans, har gått på promenader och myst och haft det så mysigt.

I Torsdags tog Mia,pojkarna och jag en promenad och jag visade vart vi skulle flytta, det är så fint och mysigt där.
Sedan tog vi en lunch på Blombacka Restaurang, där det var mest suparskallar med no life, kändes väl inte så trevligt att sitta där och äta med tanke på att barnen var med.

Sedan har vi myst jätte mycket & Barnen fick börja med gröt den 21:a. Liam gillar verkligen inte banangröten utan han vill ha risgröt med morötter i som sin bror. Den är smasken, och sedan fick dem lite dryck till. Men dem är ju så söta när dem kladdar ut över hela ansiktet (: go prinsarna våra, Älskar er! =)

Morfar kom i fredagskväll och Liam ville hålla sig vaken tills Morfar kom och sedan somnade han så gott (: Och Lucas han vaknade direkt när han hörde Morfars röst!
Dem verkligen älskar sin Mormor&Morfar (: pojkarna riktigt skiner upp när man pratade och gjorde roliga ljud åt dem.
Lördagen åkte vi till Kungens Kurva och gick på IKEA, vi skulle köpa matstolar till barnen och haklappar sagt och gjort . Barnen fick stolarna av sina underbara mroföräldrar! (: Tusen Tack!!! =)  Sedan begav vi oss till Heron City,käkade lite lunch på thai restaurang  var buffé och gud så gott det  var. Det rekomenderar jag om ni någonsin funderar på att äta där! =) Sedan begav vi oss till hemtex där Mia hittade fina örngott&påslakan, även jag hittade (: Det var vitt med grå/svarta rosor på. Skit snygga!!  Men vill även ha det som pappa och Mia köpte var skit sött, med sommar blommor ,jätte fint var det.

Älsklingen min jobbade Jouren på Lördag-Söndag. Så vi hade myskväll och sedan på söndagen så tog pappa& jag en promenad. Då jag även visade han vart vi skulle flytta, sedan gick vi till Torekällberget och gud så fintväder vi hade!! Vi såg även världens största gris känns det som, inte dåligt stooora dem var:P Men lite små söta på något sätt. När vi kom hem hade Mia städat åt oss,tusen tack mamma Mia! (: DU är världens bästa! =)
 
Och nu var det dags för Morfar&Mormor Mia att åka hem, så tråkigt :( Men vi vet ju att vi träffas ganska snart =) Så det känns bra!

Sedan igår kväll åkte jag och Dessi till Vallentuna och bytte vagn, Min teutonia team s4-06 mot en Babytravel-08:a Rätt så ny vagn och vi fick hård samt mjukliftar och en vagn som är betydligt mycket mindre och bättre! Så det var ett riktigt bra kap för oss, då slipper man sälja och sedan leta efter en vagn,då det finns tillfällen när folk vill byta med en. Var bra =). Jag är jätte nöjd!! =)
Tack Dessi för att du ville köra & hjälpa mig igår, du är en riktig vän! =) Love you .

IDag blir det att ta promenad med pojkarna och kanske sola lite? verkar bli bra väder idag =)

Nu ska jag gå och väcka min kära sambo som tryckt på snoze säkert 8 gånger medans jag suttit här (:

Hoppas ni får en bra dag!
/ C


Tävling, Presentkort- Grodis&Jag


Tävlar hos stilettklackarochbarnvagn om ett
presentkort på Grodis & Jag värt 300 kr.
Tävlingen avslutas den 7/6.
Tävla
HÄR du med!

Skitväder




Idag var det 2:a gången pojkarna åt sin gröt :P Liam verkar inte gilla banangröt alls, men Lucas älskar sin Risgröt med morot i! =)

Sedan vart Lucas så himla övertrött,la ner hani  sängen och han somnade på två röda =).
 
Nu sitter Mia och Liam nere på golvet och busar,samt Lucas vaknade nu! =) Så vi inväntar Morfar som kommer ikväll, vi saknar honom jätte mycket!.

Nu har vi en som kanske vill köpa våran vagn. Får hoppas att dem vill ha den. Skulle vara jätte roligt!

Idag har vi skit tråkigt väder, med massa regn och blåst! :( . Men vi får väl se om åskan kommer och dra över här, det återstår  att se.

Lucas är ju som alltid på bra humör när han vaknat och han tok skrattar hela tiden när man säger "Go skit ungen" :) Då tok skrattar lilleman. :)

Tvättar





Tvättdags!! :) Tvättar nu för fullt och Mormor Mia har myst och pratat med pojkarna. Lucas somnade i min famn och Liam i Mias, men bara om hon gick runt!! =) Hehe han vägrade sova annars, dem har egen vilja dessa pojkar!!

Frukost:
*Havregryns gröt
*2 skedar Sylt
*Lite  socker

Plus  en stav promenad innan frukost!

Det verkar som om det ska bli fint väder idag =) Så  hoppas vi kan gå ut och gå, så vi får lite solbränna ;)

Nu blir det lite Té& AnimalPlanet med "funny animals".

/ C


Morgon promenad.






God Morgon!



Ja imorse vaknade jag 4 av att lilla Liam ville ha välling, så efter han ätit la jag ned han i spjälsängen. Där han sussade så gott.(:
Jag vart självklart pigg, så jag tog en promenad med mina stavar och gick runt kvarteret med musik i mina öron.
Såå skönt att vata ute och promenera,speciellt tidigt på morgonen när det inte är några bilar och det är disigt ute. I Love It. =)

Idag är det ingen vanlig dag!!=) IDag blir  våra stora pojkar hela 4 månader, grattis mammas&pappas älsklingar! =)
Så idag ska dem få börja äta gröt, =) Mumma*

Det ska bli roligt och se hur dem tycker om gröten=)..
Nu vaknade lilla Lucas och är på strålande humör, vi har två små solstrålar här hemma. Alltid glad när dem vaknar!!

Nu ska jag göra mat till Lucas som sitter och skrattar åt mig =) .

MIn kära "mamma" Mia är här :) Så rooooligt att hon kom ner tidigare =) I love it!!

Hoppas ni får en strålande dag med era familjer, det ska jag ha =)

Ha det super!

/C

Se hit!! Säljes

Våran kära Teutonia Team S4!
Som vi nu tänker sälja.
*Du kan vända så att barnen sitter/ligger mot dig &
sedan kan du vända dem motsatta hållet när dem blir äldre.
*Du kan justera handtaget.
*Bra förvaring under vagnen.
*2 mjukliftar röd/svarta
*Regnskydd ingår.
*Svängbara hjul.
Jätte bra vagn vi har varit jätte nöjd med den,
Pris: 4000:-








Regn!

Usch!! Vaknade och kollade ut genom fönstret, och jaa det regnar!! :( Det är ju inge vidare att vara ute på promenad då det regnar. Men jag hoppas det blir uppehåll senare så jag kan få komma ut lite.

Igår så hade vi besök av ett jätte trevligt par som kanske kommer att flytta in i våran lägenhet! Så vi håller tummarna på att dem vill ha den. =)
.
Igår när jag la mig läste jag lite ur Twilight boken (den engelska versionen)och somnade efter en halv minut haha .:D

Nu sitter Liam och sparkar i bilstolen och dregglar och pratar med sig själv :P hehe han är såå söt.
Pappa upp i dagen är han verkligen! (:

Nej nu ska jag ta hand om lille man och göra frukost!
/C


Night



God Natt alla Läsare!
Hoppas ni får en god natt sömn, det ska jag försöka med.
Vi syns imorgon at blogg.


I Love my Darling, Your my everything in this world.
/ C

Dagen.

Nu är vi ensam här hemma igen, Dessi åkte runt 16. Det var trevligt , vi hade tråkigt  tillsammans.
Haha, det har regnat hela tiden och man vill ju inte vara ute och gå på lång promenad med barnen då! Så vi kikade på 2 filmer och surrad och fikade lite. (:
Tog det lite för lungt, och barnen har varit lite halvgriniga och jätte trött fast dem sov så pass länge imorse och sedan på förmiddagen!

Min kära vän Emma http://ev-itsmylife.blogspot.com/ hade hittat en blogg, 14 år och gravid med tvillingar den borde ni kika in.Killen lämnade henne och nu har hon sina föräldrar. Kolla den.
 
www.metrobloggen.se/Snartmamma

Lucas är vaken, Liam sover. Imorgon blir det promenad på morgonen medans barnen sover och deras pappa är hemma. Så jag får vara ute och gå lite (: . Sedan blir det tvättstuga 12-17 .  och barnen får följa med ner :D Vi måste  verkligen tvätta =) För nu är den full igen .Skulle vara så mycket bättre med en tvättmaskin här hemma!! Lite jobbigt när marcus jobbar och man verkligen vill få undan tvätt och få bort allt skit!!
Men vi kanske hittar en billig till tvättmaskin till den nya Lägenheten! (; Vem vet, det måste finnas pengar till det med, och inte tusan är det billigt med tvättmaskin.

Den 16 Juni blir det att träffa Prästen inför Lucas och Liams dop! (:Längtar jätte mycket hon är så trevlig prästen!! =) Det kommer att bli ett lyckat dop! =) Barnen får ju världens bästa Gudföräldrar! =)

Jag saknar min älskling så himla mycket,han är på jobbet och slutar inte förrns 21.
Men det går ju bra, bara gilla läget (: Han kommer ju hem någongång ialla fall, och det är huvudsaken det.

Marcus du gör mig så himla lycklig, du är den underbaraste och finaste personen som finns!  Jag älskar dig av hela mitt  hjärta. Älskar dig!!

Nej nu ska jag luta mig tillbaka och bara mysa med filten.
/ Cissi


Herregud..

Våldtagen8-åring blev gravid med tvillingar. Fy tusan vad hemskt. Här kan ni läsa det.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1489519/valdtagen-9-aring-blev-gravid-med-tvillingar

Vilka idioter,blir så  arg!! En stackars liten flicka Våltagen och därmed gravid med tvillingar!!Usch!!

Pigg,Väldigt Pigg.=)

Lucas och jag somnade om till 8, sedan vaknade Liam och då klev jag och M upp med honom.
Så nu sover båda två =)
Dem är så underbara mina killar, älskar alla 3 så mycket. Dem är mitt liv, känner mig så trygg och lycklig som har allt detta =)

Var tvungen att skicka ett sms till Dessi förut och höra om hon skulle komma eller inte :) Och hon kommer vid 11.Så jag ska väl försöka fixa mig iordning innan pojakrna vaknar!

Jag hoppas verkligen att någon vill Köpa våran Teutonia Team s4! . Vore superb ! (:

Min frukost idag:
*Havregryns Gröt
*1 smörgår
*1 glas mjölk

Hoppas ni alla får en underbar dag (:

/ Cissi


godmorgon.

ja nu blev jag väckt av att lucas ska ha mat. HaN har sovit från 10 igår tills klockan 6. duktig liten kille :-) . Idag kommer dessI HIT:-) ska bli fun om hon inte glömt bort det vill säga. nu har lucas somnat om så då får jag säga hej då ska möta john blund igen. :-)

Orolig.

Oj oj gud vad mycket saker vi har pysslat med här hemma idag! (:
Efter Lunchen som bestod av Mannagryns gröt och scones bröd med linfrö och Juice,så började vi städa!

Jag tog itu med skafferiet som såg ut som ett bomdnedslag, men nu jisses så snyggt och rent det vart =).
 Sedan så diskade jag och gjorde ordning i matrummet! Vart jätte fint, rent iallafall!*ler*
 Sedan så vart det break för middag.
Till middag så blev det ,stekt kyckling i bitar med annanas och lite matlagningsgrädde & Pilaffris! + sommarblandning grönsaker. Mums. Vart oerhört gott faktiskt!

Sedan vilade vi lite och busade med pojkarna, innan jag skulle ta mig an disken (igen) och damsuga och torka golven!

Sagt och gjort nu sitter jag här i soffan och tänker på våran lilla son Liam.

Jag är lite orolig över honom, för han sover jätte dåligt om nätterna, grinig mesta dels på dagarna och äter mat på morgonen sen väntar han tills på kvällen igen med att äta och det är inte likt honom. Samt att han dregglar jätte mycket.

Har era barn varit någorlunda lik Liam på det sättet? tänkte om ni visste vad det kunde vara, lite fundersam över hans beteende.

Lucas han är så söööt nu ... HAn sitter i babysittern och försöker ta sig upp genom att få benen upp i vädret  och kniper tag om dem med händerna. Haha så jätte söööt! Så blir han skit arg när det inte funkar =) ...

Nu ska jag mysa med my little darlings innan dem ska sova!

Ha en fortsatt underbar kväll med era familjer/vänner.

/ Cissi


Day 2 v.1














Imorse steg jag upp ur sängen 07.00,gav Lucas välling sedan begav jag mig ut i friska luften. Jag var ute och gick ungefär 1 timme med stavar,verkligen jätte skönt. Det fläktade jätte skönt ut, man var svalkande hela tiden medans man var ute på promenix. Man känner sig så mer levande när man är ute och får vara själv en liten stund. Det är guldvärt så man hinner hämta hem nya krafter. Det behövs verkligen!
Det spelades musik i min telefon med takt till stavarma, Lovley!
När jag kom hem satt min käre Marcus med pojkarna i bilstolarna och kikade på Nicke Nyfiken. Han såg så trött ut min älskling, stackarn! Han sover nu och pojkarna har sovit i ungefär en kvart, så nu är dem vaken igen =).
Idag ska vi städa här hemma så det är rent och fint,utifall  att det är någon som kommer & kikar på lägenheten till veckan.

Min Frukost idag bestod av
* Havregryns Gröt
* 2 Scones skivor med linfrö. Jätte mumsigt
*Capri-Sonne frukt Juice
*1 satsumas


Övervikt är verkligen inte roligt att bära på ,massa onödiga extra kilon!  Då man kollar sig i spegeln så känner man sig så usel och värdelös. Men som en person sa till mig, Det går ju inte över några dagar ,utan det tar tid.
Jag har som mål att försöka gå ner rätt så bra till barnens dop som är den 25 Juli! Så har ju några dagar & veckor på mig.
Jag har klarat gått ner 25 kilo på 2 månader då ska jag tamefan klara det denna gång med!!
Saknar den gamla goa kroppen, man kunde havad man ville utan att man såg tjock ut! Man kände sig ännu mera levande än i denna spök kropp man lever nu.
Men min ork börjar komma tillbaka och viljan är på god väg . Känns mer och mer varje dag att jag vill.

Nog skrivet om mig och mina depress!

Vill säga Grattis till Ida Hansson som ska få en till liten krabat och Isa blir storasyster . Congratulations!(:

Nu ska jag ta upp Liam som sparkar och donar i vagen.
/Cissi




Tävling hos svenskk!


Jag är med och tävlar om en valfri väggdekoration från Unik Dekor i Svenskk's blogg. Tävla HÄR du med!

.


Värmen hettar

Så underbart  väder solen den hettar och blåser svalkande!

Idag tog vi en lång promenad med pojkarna, och jag tog mina stavar och gick med. Det kändes underbart och man känner att det har tagit lite på kroppen ändå.

Det är ju en bra bit,eller en helt perfekt bit att promenera på. Så handlade vi hem mat, så vi gjorde två flugor i en smäll!! (:
Tack för dem kommentarerna ni har skickat, det känns bra, bara att skriva på mera om ni vill. Jag är idel öra för allt som har med träning,kost & vanor mm ..

Någon som vill hänga med på dessa promenader? Hör av er.

Nu ska jag plocka upp pojkarna ur vagnen!

Ha en fortsatt trevlig dag!

/Cissi m. Familj

Vidrigt!!!

Ibland så känner jag mig så hemsk,vidrig ,ful och ja allt you name it!
Spelar ingen roll vad jag gör så blir det inte bättre, det enda som får mig att må bra är Marcus,Lucas&Liam! Mina fina pojkar.
Hur ska jag kunna få bort gravkilona? det är inte snyggt!!!Visst det kan ta ett tag att det återgår till det "normala" Men vad är egentligen normalt Size zero eller Size Big?! Åååh blir så frustrerad!! Vet inte hur jag ska kunna gå ner till mina kära 70 kg igen! :( Känns som om det just nu är ett hopplöst fallt, Vill ju sååå gärna gå ner i vikt. Men vart hittar man styrkan och det där lilla extra viljan någonstans?!
Ibland äär det precis som om mat inte ens existerar längre, och så ska det absolut inte vara. Vem vill inte kunna bada med sina barn?Visa sig på stranden i bikini och känna sig "fin,snygg". Idealet tjejer ska leva upp till idag är ju inte ens okej,vadå size zero liksom, man blir ju förstörd i kroppen. Om nu size zero är fallet hur tusan ska man lyckas?!
Äsch det bara yrar  i huvudet mitt just nu, inget som är bra alls!  Man ser en person i spegeln och undrar vem fan är du som övertagit min kropp?! Den där äckliga,vidriga,fula , den där man vill spy över när man ser sig i spegeln.

Jag vill känna mig fin, snygg för min älskling och mina barn, inte ett fult fetto!

Jag hoppas jag finner inre viljan och styrkan att verkligen Orka & Vilja. Få den där härliga motivationen.
Om det är någon som tror de kan hjälpa  lägg in en mening!

Jag vill ha hjälp!!

Less& trött Cissi


Äntligen Fredag.

Återigen en ny dag,i våran upptagna vardag (:.
Luca&Liam vaknade halv sju och började skrika.Lucas fick mat och Liam gör som alltid bara vaknar och vill inget speciellt ,utan bara var vaken och skrika en stund sen sova igen. Men imorse så var det inte så han somnad runt kvart i nio,sov väl  högst en halvtimme.
Men Lucas han sover,var lite mammakär imorse och ville gosa.

Idag ska M jobba och jag ska väl städa och fixa undan nytvätten och ta en promenad med barnen om jag hinner.
Våra pojkar sover max 1 halvtimme inne, så om dem ska få sig en rejäl sömn måste man vara ute =)

Äntligen Fredag, det känns underbart, M är ledig lördag&söndag. Så denna helg blir det massa mys med familjen.(:
Just nu har vi  solig med blå himmel och blåser lite ute, men det gör inget . =)

Saknar min kära syster Sandra hon är så himla underbar,den bästa som finns. I love you honey!
Men nu den 20 ska vi till Bvc och sedan på kvällen kommer MormorMia och sedan på fredag kommer Morfar =) SÅ vi får en långhelg med massa mys :)

Sen är det endast bara några dagar innan Mormor och Janne kommer, sedan åker vi hem till Norrland. Då blir det att bära av till Farmor,Farfar&Farbror Niklas! =) Och lilla Ludde såklart.

Vi saknar er allesammans där uppe!!

/C

Säljes!!

Hejsan!
Jag ska sälja våran fina Teutonia Team s4 vagn en tvilling/syskonvagn.
Den är grå/svart,ligg&sitt del.Svängbara hjul. mjukliftarna är röd/svarta.
Handtaget är höj&sänkbart ,det är svängbara hjul jätte bra. Bromsarna funkar inte som dem ska.
Det är 1 som hade vagnen innan oss, och vi har bara använt denna vagn i 3 månader. Så den funkar jätte bra.
Pris:4000kr.
Idetta pris ingår, 2 mjukliftar och regnskydd.
Priset kan disskuteras vid snabb försäljning.

Och sedan så säljer jag min Amningskudde som nu inte alls behövs! Den är använd max 6 gånger.
Så är det någon som är sugen så hojta gärna till. Det är en stor amningskudde och priset är 600kr.
Jätte skön och behändig, du kan även använda den om du har ryggont och om du ligger dåligt. Så mycket mera än amning du kan använda den till. Helt perfekt.

Som sagt bara lämna ett spår om ni är sugen att köpa den!

Nu ska jag mysa med min älskling som nyss har tränat.
Love you my babe!-v-

Ha en fortsatt trevlig kväll med era familjer!
/C


Äntligen!

Igår så skrev vi på kontraktet och dem ska kanske tapetsera om i hallen och köket samt  vardagsrummet och då kommer vi få välja tapeter :D hih har hittat jätte fina som skulle passa jätte bra!! =)

Sedan så åkte vi hem och gjorde mat, och jag blev jätte dålig av chilin.. :/  men idag känns det bättre!
Liam har inte sovit någe bra alls inatt! Han lär nog sova länge idag tror jag.
Lucas han somnade halv elva och vaknade halv åtta! =) han sover på bra han :D..
Nu blir det blöjbyte !!

Have a nice day!


Lalalala jag vill ha dig!!






uuuuh lala jag vill ha dig.. uuuh lala jag vill ha dig min älskling här hos mig nu.
Men snart slutar du.

Idag ska vi iväg och skriva kontrakt på nya lägenheten! =) Gonna be fun (:

Sedan så har jag pratat med syster min och jaa suprize suprize  :) Big Suprize, or maybe not.
Det beror på, vi får se vad som sker! Men tummarna hålls iaf =).

Lucas är vaken och Liam sover, så underbart =) . Och vi har verkligen fint väder idag =) Massa soool det gillar vi.
Nu ska jag fixa till mig lite innan klockan blir för mycket och man måste stressa.


Have A Nice Day!


Underbara

Lucas,Liam&Marcus är mina underbara skatter, mina prinsar!! Jag älskar dem överallt på denna jord, och kommer göra det tills den dagen mitt hjärta slutar slå.

A Life whitout my boys would not be a life at all.
Darling your my everything,you rock my world.
Your simply the best,better then all the rest, better then any one!
I will always love you, forever and ever!
Your the love of my life

I´m never gonna leave you.
You and Me until death do us apart.


This is my Family,and i Love them all!!



Solar På Våran Balkong :)

Klockan 11.33 gick jag hemifrån och hann precis ner till Hotel Park då Fia anlände till City. Så efter en stund kom Fia,Alicia& Miranda.
Gud vilka underbara tjejer det är , så underbart söta och världens gulligaste Mamma har dem fått. :)
Vi svansade runt på City lite, Fia  skulle lämna in sin klocka vars batteri hade dött,sedan gick vi upp på trollmor där Fia skulle kolla angående ett regnskydd till sin vagn.

Sedan gick vi in på HIPPO Guuuuud vad fina saker jag hittade där,perfekta kepsar och dreggelskarf till killarna! Underbart =)
Då ska vi införskaffa oss det till veckan, om nu inte Mormor ville bidra som hon sa för ett tag sedan.. mjaaa, vi får väl se ;)
Och känslan att vara ute och promenixa är så underbart, man känner sig levande och får sån energi till allt !1 (eller nja inte allt :). )

Sedan tog vi oss en lunch på Cafe Valencia, där det vart en Chai Latte och Ciabatta med kyckling&Curry, fick väl äta cirka 2 tuggor sedan vaknade båda barnen och ville sitta upp. Lucas ville mest komma upp och kika runt lite sedan var det matdags för honoms del.
Och Lilla Liam han ville inte ha mat, han ville inte sitta... Utan stå upp och kika runt och käka på mammas finger var betydligt mycket godare. (:
Jag förstå mig inte på Liam just nu... Han äter mat på morgonen men sedan så äter han inte förrän på eftermiddagen runt 3 -5 tiden... Han kanske bara inte är sugen?! Antar att det är som oss,ibland är vi jätte sugna ibland inte!:) 
Solade lite på balkongen tills Liam vaknade.:) Oerhört skönt =).
 Ska lägga in lite bilder från dagens aktiviteter! =) 
                                       

Fia med Lucas             Alicia                   Miranda                  Miranda&Alicia


 

   

Alicia                          Miranda                     Lucas                Liam
   


 


Tävling














"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"

Du kommer med Solsken till mig!!

Gud vad härligt väder vi har idag :) Massa sol&blå himmel, kan ju inte bli bättre :)
Idag så ska jag träffa Fia,Alicia&Miranda (: Ska bli jätte roligt, var ett tag sen sist vi hördes =).
Ska försöka ta lite kort på tjejerna idag.=) Så jag får inte glömma kameran idag!


Jag saknar min kära syster så underbart mycket! Jag längtar verkligen tills vi ses, nu är det inte så långt kvar =)
Utan henne vid min sida känns det som om något fattas i mit liv, och det är Sandra som saknas. Du och jag kan prata om allt och det känns verkligen skönt.
You simply the best,better then all the rest!!-v-



Nu ska jag göra mig iordning
More to come..

Bilder.

Här kommer lite bilder på barnens Moster/Gudmor&Mamma Cissi.
Gudmor/Moster


Mamma Cissi.

Lucas&Mamma

Liam&Mamma


Egentid.



Lucas kikar på Nicke och Liam sover ännu, så nu har jag gjort mig en Smootie och sedan  fixade jag lite vanilj té och gjorde någon macka! Mumsigt värre.

Nu ska jag njuta utav min smootie..(:



Rumpan rakt ner i golvet!!(:

Jaa igår satt jag och Liam och kikade på film ,medans Lucas satt i bilstolen och sprattlade som aldrig förr!
Sen ser jag ett par fötter rakt upp i vädret, och undrar vad tusan gör han?!...
Haha då ligger han med huvudet där rumpan ska vara och benen rakt ut ivädret. Jag ska försöka ta kort på det roliga ögonblicket och skrattar tills tårarna börjar rinna. & Lucas bara låg där och tok skratta,han tyckte det var jätte rooligt att ligga så där.
Sedan sa det pang och han ligger halvt med kroppen i stolen och rumpan rakt ner i golvet!! .
Haha och gud vad vi skrattade jag och Lucas!! =) Han är så rolig, medans Liam ligger och gråter på soffan bara för att jag la ner han så hastigt. Man vart ju lite rädd där. Så nu måste man spänna fast Lucas i stolen hädanefter. Han gillar inte babysittern så värst mycket,han tycker om när det blir lite gung i sin tillvaro =).

Här kommer det lite pix från själva händelsen! :)

   


Och här kommer lite andra bilder..
   

  

Nu ligger prinsarna och sover lite, Inatt som dem förbannat bra.
Liam vaknade inte förrän 6.30 imorse :) Medans Lucas vaknade 1gång i natt! =)
Idag jobbar Pappa M, så det blir massa mys här hemma idag! :)

Prinsarna våra (:

Lille Liam



Lille Lucas

Lucas vill sitta upp.(;



Gla skitarna:)

Grattis Pappa!!

Stort Grattis till min kära Pappa som fyller år idag!
Vi hoppas att du får en underbar dag!
Massa mysiga kramar från Lucas,Liam,Marcus& Cissi






 

Min Pappa.
Tack för att du är den underbarste pappan man kan ha, du är världens bästa!

Tack för att du finns där när jag behöver dig.

Tack för att du bryr dig och vill mig väl.

Jag är så glad som har dig i mitt liv,för ett liv utan dig skulle inte fungera.

Du är den jag ser upp till, du lyssnar,du vill mig väl, du är en underbar omtänksam, snäll, rolig ,gullig, bästa föräldern man kan någonsin önska sig.

Jag är så glad att du har träffat en sådan underbar person att dela ditt liv med,du kunde aldrig ha funnit en bättre människa som Mia.

Hon gör dig hel & du gör henne hel, ni två är som gjorda för varandra.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


-Cissi




MammaMelissa.


Några ord till MammaMelissa!

Har tillägnat lite tid åt att läst MammaMelissas blogg,och mina tårar har bara forssat nedför mina kinder. Hon skriver med en sådan upplevelse,som om man själv vore där i samma ögonblick som henne, hon delar med sig av det svåra hon tar sig igenom! Och det underbara livet hon bär på just nu!
Din blogg är helt orolig innehåller så mycket man vill läsa, har man väl börjat kan man verkligen inte sluta. Man vill så gärna veta hur det går för er dag för dag, månad för månad.
Hennes små änglar är i himlen och sitter på molnen och kollar ned på sin underbara mamma som tar sig igenom dagarna! Jag tycker hon gör ett bra jobb som orkar gå igenom dagarna.
Tanken utan sina egna barn och att dem skulle få gå över till andra sidan skulle riva sönder mig totalt och jag skulle inte vilja se morgondagen utan mina barn.
Du, Melissa verkar vara en stark person som verkligen orkar ta er igenom allt  som du& din man har gått igenom! Ingen människa ska behöva förlora sina änglar! Jag verkligen hoppas på att eran son får uppleva livet på jorden och får se sina systrars grav med er tillsammans.Och får kärlek, Närhet och massa roliga minnen att dela med er.En gigantiskt stor ros till dig!! Du är verkligen en klippa i mina ögon.




Stressigt.

Jag hörde ett barnskrik i min djupaste sömn, lyckas vakna och ska göra lite välling kollar då på klockan och den är 09.45. Vårat besök skulle komma 10.00!! Rena Rama Panik från mammaCissi!!
Gjorde ordning maten till lille Lucas bäddade sängen och satt Liam i bilstolen och slog på Nicke, det plingade på dörren där var miimii och Ida!
stressen krypa fram i min kropp så ja vart lite små tvär!
Allt och inget vart jag små grinig mot,inte alls någon vidare start på dagen. Men som sagt så var det trevligt med sällskap och vi tog en liten fika och matade pojkarna. Sedan återstod det att gå ut på en promenad med pojkarna, så följde med Ida och Miinii upp till bilen vid komvux. Surrade en stund vid parkeringen tills Uday slutade, sedan vaknade Lucas och det bar hemöver för våran del.
Ställde ut vagnen på balkongen men då vaknade änglarna mina, så det vart ingen vila där för mig .
Så vi lekte lite och dem skrattade som aldrig förr, sedan somnade dem men vaknade efter en liten stund.
Senare lyckades lilla Liam somna så var Lucas vaken och vi lekte lite sedan fick det bli ett bad innan läggdags!
Nu ligger änglarna och sover sött,ena i våran säng och den andre här på soffan bredvid mig. 


Lucas och Liam  även en sovande Lucas :)
Mammas&Pappas Änglar-v-

Solsken.

Idag har vi haft besiktning av våran fina lägenhet! Och inga anmärkningar hade vi, så vi skriver på kontrakt den 13 Maj.
Det ska bli underbart =)) En sådan fin lägenhet vi hittat, det kan inte bli bättre!
Så från och med den 1 Juli är lägenheten våran :) -

Obs!!! OM det är någon i södertälje som vill hyra en stor fin 2:a på Linnégatan 7  så släng in en på kommentarer eran mail.
Vi vill ha bort våran så fort som möjligt!!


Nu ska jag ta och lägga ner våra söner i vagne och gå ut och gå lite.. Så underbart väder :D

Ha en underbar dag allesammans!



Överlycklig:)

Hejsan gott folk!!!
Idag är det en väldigt bra dag för min del, idag efter att min sambo åkt till jobbet så kom min kära fader och hälsade på.
Inte dålig överraskning =) Så jätte överlycklig att min Pappa kom hit och myste med sina barnbarn och att träffa mig. Man fick lite tårar i ögonen när han åkte hem! Man vill ju så gärna åka hemåt och träffa alla,fast det är ju inte så länge kvar tills vi kommer hem.
Men man fick god lust att packa väskan och åkt med till norrland och umgås lite med familjerna samt hälsa på svärföräldrarna! Skulle vara otroligt roligt!!
Men den 10 Juni då är vi på väg hem till Kära Norrland!
 Äntligen så sover barnen. Dem orkade hålla sig vaken i ungefär någon timme när morfar var här. Runt 17.00 somnade dem =) .
skönt att kunna vara själv och vila lite =) .Få tid att skriva här och dela med sig av sitt underbara liv. =)
Saknar min älskling jätte mycket som tyvärr jobbar jouren,men han kommer ju hem imorgon!=)

Måste bara säga att jag har Världens Underbaraste Kille.Han är så himla underbar  och han är allt man någonsin kan önska sig. Han är Allt jag önskat mig och han är den jag vill leva med livet ut! Tills dödens skiljer oss åt!!
Jag kommer älska dig tills mitt hjärta slutar slå, du är mtt allt!!


RSS 2.0