2 år

Grattis Lucas&Liam på eran 2 års dag :) Ni har blivit så stora nu och tiden går så fort! =)

Nu har vi haft Sara och Tindra på besök, det var så roligt fick världens vackraste tulpaner och pojkarna fick fina presenter utav dem :).

Jag gillar verkligen dig Sara<3 Du är ju så otroligt underbar!

Nu äntligen sover killarna och jag hoppas dem kan sova en stund så dem orkar med kvällen då vi ska ha det lite myspys=).


Jag längtar efter min Love of life som jobbar heldag. Så ska göra det lite mysigt tills han kommer hem ikväll! =)

Jag verkligen ÄLSKAR LIVET <3just nu!!=)

Dag04-Det här åt jag idag

Detta blir våran mat för dagen.
Frukost: Havregrynsgröt med äpplemos och lite mjölk, vatten att dricka
Lunch: Våfflor med grädde&äpplemos, saft att dricka.
Middag: Lasagne till middag
Mmm mums =D

Dag03-Mina Föräldrar

Mina föräldrar heter Hans 48 år samt Mona 53 år.
Vi börjar med min kära far som kommer från sundsvall har en syster vid namnet Helene och föräldrar vid namnet Bo & Marianne.
Min mamma kommer från stockholm sundsvall? ingen direkt koll där faktiskt. Hennes mamma heter Marianne och hennes far Kjell. En syster Anna,Bror Patrik och Tomas.
Jag tror nog mamma och pappa träffades  inågon kö eller något dylikt. Sedan efter det vart dem ett lag. Höll ihop 13 år ungefär.
Idag är min far förlovad med sin underbara sambo Mia, dem hör verkligen ihop<3
Mamma är tillsammans med sin stora kärlek och dem hör ihop =).<3
Jag älskar mina föräldrar så otroligt mycket, jag är nog en pappas flicka =) Jag är så glad att ha dem vid min sida!! =)
Jag vill inte skriva något mera om mina föräldrar så detta får duga=)

Dag02-Min första kärlek

Min första kärlek here we go.

Min första kärlek- Detta var väl vid 2.a året på Omvårdnadsprogrammet, så började jag prata med en kille som var hur söt som helst och vi umgicks som vänner ett tag. Sedan träffades vi ännu mera och till slut var vi tillsammans. Han heter Richard Sellberg som var min riktiga första kärlek.
Mina vänner tyckte att han var ung och hur det ska gå osv. Men jag brydde mig inte för 5 öre vad alla andra sa, för jag var så otroligt kär upp över öronen i denna kille.
Min syster gillade honom inte alls, men båda dem två var ju som samma skrot och korn då deras munnar öppnades, lika trevliga båda två mot varandra.
Vi var tillsammans ungefär 5 månader ungefär, första gången R ville göra slut var ju vid min 18 års dag och hela min dag blev ju förstörd för det och arg jag var och ledsen. Men vi sågs och pratade  men sedan var det så där mellan oss. och i juli dagen innan han fyller år gör han slut med mig. Då trodde jag verkligen min värld skulle gå sönder, jag hade så starka känslor för denna kille och var så kär. Jag kom ihåg att jag ringde Matte och han kom och vi pratades vid lite. Det kändes bra att ha någon där just då vid det tillfället!
Jag grät flera dagar och kunde faktiskt inte förstå vad som hade hänt och varför. Sedan kommer jag ihåg då vi bråkade väldigt mycket. Men jag hade så svårt att glömma och gå vidare med mitt liv. Jag hamnade sedan i en deppression, så kär var jag att jag vart helt förstörd och det var det värsta som någonsin kunnat hända mig eller någon annan. När man väl sitter där i den skiten och ska försöka ta sig upp det var jobbigt. Man såg han överallt och ingenstans ett tag SKIT JOBBIGT.. Men nu är vi varken vänner eller ovänner ,man stöter på varandra och man kan säga hej det räcker!

Men 2007 på vintern träffade jag en kille vid namnet Marcus Engström och jag hade sådana fjärilar i magen då vi träffades. Jag kom ihåg då vi sågs på Ica Maxi så står vi och pratar med varandra och innan han går fick man en puss på kinden. guud hur gulligt är inte det ?!?! Jag blev så pirrig i min mage och så kär efter vi träffats några gånger. Han är den som får mig att må bra, känna mig levande,han är omtänksam och snäll,sexig,snygg m m  ja min kille han är allt i mina ögon =). Jag är så tacksam över att jag har just honom i mitt liv!! Jag kommer att älska och leva med Marcus så länge vi bara kan och tills vi båda slutat andas.  Han är den rätta för mig, han är min prince charming! <3


Dag01-Om mig

Cecilia heter jag men föredrar att man kallar mig Cissi eller som dem flesta Sissilina.Jag är uppvuxen i Sundsvall med min mamma&pappa samt mina 3 syskon. 1 äldre bror ,1 äldresyster och 1 lillasyster, men ack hon är ju inte så liten längre ;).
Lekte väldigt mycket med barnen på raholmsvägen samt bänkåsvägen, och bråkade så mycket med grannbarnen då man inte kom överens!Var väldigt busig som liten. Nattpatrullerade med Polarna inne i Sundsvall på helgerna,umgicks mycket med vänner och fick även en bra vän från Polarna vid namn Christian. Han och jag vi umgicks så mycket och bråkade så otroligt mycket med varandra,men vi förlät varandra och sedan efter några år tappade vi kontakten ett tag men nu blir bättre med det förhoppningsvis.
Vid 13 års åldern- Eller om jag till och med var äldre men det spelar ingen roll. Den dagen var en väldigt sorglig och mörk dag i mitt liv, en dag man inte ens önskar sin värsta ovän. Mina föräldrar berättar och jag kommer ihåg det så väl vi satt vid matbordet och allt kändes som en film. Dem sa då att dem skulle skiljas, jag trodde ju såklart dem skämtade men sedan sprang jag från bordet och slängde igen dörren. Jag trodde verkligen att jag aldrig skulle kunna förlåta mina föräldrar just då. Men som barn tror man ju att det är "jag" som åstadkommit det fast så är det ju absolut inte. Jag kom ihåg att jag ville verkligen inte vara hemma så jag åkte till min farmor och farfar och jag bara grät och grät och grät och grät. Jag kom ihåg att min farmor blev ledsen då ja vart ledsen och jag kom ihåg då ja la mig i min farfars trygga famn. Farmor och Farfar har ALLTID funnits där oavsett vad det är. Det älskar jag med dem! Sedan var det väldigt jobbigt då man skulle bo hos föräldrarna varannan vecka till slut slutade jag med att plocka upp kläderna ur väskan kändes så meningslöst. Jag skulle ju ändå snart åka kände jag. Man hade aldrig ett "riktigt hem" som innan detta skedde. Och oj mammas killar ingen HIT där kan jag lova. SÅ mycket bråk det var och tjaffs. Men jag kommer ihåg då pappa min älskade pappa träffade sin kärlek Mia och hon flyttade in hos oss. men ska ja vara ärlig så var det svårt att se ens föräldrar med någon annan och det var kul men jobbigt. Men dem skötte allt så snyggt och bra och det är jag tacksam över. Nu är alla så lyckliga så.
Gymnasietiden-Jag gick omvårdnadsprogrammet & är utbildad undersköterska har jobbat som tim vik,sommar vik på alnösol,alnö servicehus, allegården ,skb hemtjänst m m .Nu jobbar jag på en omvårdnadsavdelning på mariekällgården i södertälje. Gymnasietiden var den bästa tiden någonsin jag hamnade i världens bästa klass och fick världens underbaraste vänner och jag vill verkligen tillbaka till den tiden igen. Saknar er alla tjejer =).
Mina närmsta-underbara tjejer Sarah,Malin,Ann,Emma M.H mm. Jag umgicks och festade väldigt mycket med dessa partypinglor och ojojoj vad kul vi hade. haha fina minnen =).jag verkligen saknar det och mina flickor.
Jag träffade Marcus för 3 år sedan nu-vi träffades först 06 men det blev väl inget just då,men vi höll kontakten och sedan då det tog slut med hans föredetta så kände jag verkligen YES nu får jag äntligen en chans med Marcus och vips vi blev tillsammans där efter ett tag, så den 5 Januari 08 vart vi ett par. Jag flyttade ner till sommaren för att leva tillsammans med min älskade Marcus-Jag hann bo där i 4 veckor sedan fick jag en fast tjänst. Därefter fick vi reda på att vi väntade barn. Så nu bor vi i södertälje 2 tjänster och 2 underbara tvillingpojkar på snart 2 år. Jag verkligen älskar min underbara marcus. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom. Han är mitt livs kärlek och vill leva med han tills vi båda slutar att andas.
Mamma,syster,vän,kollega,sambo-Jag älskar mitt liv och vill aldrig gå tillbaka till så det var förut . Jag är så lyckligt lottad som har mina vänner min sambo våra familjer och mina fina kollegor runt om mig. Det älskar jag. Detta är det liv jag vill ha och som jag själv valt! Kunde aldrig blivit bättre än var det är nu.
This is my life my friend!

2011 Let´s do this!!

Nya året är här och jag börjar med att ta denna från Fridas blogg så får ni veta lite om mig.

Dag 01
– Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


RSS 2.0