Solar På Våran Balkong :)

Klockan 11.33 gick jag hemifrån och hann precis ner till Hotel Park då Fia anlände till City. Så efter en stund kom Fia,Alicia& Miranda.
Gud vilka underbara tjejer det är , så underbart söta och världens gulligaste Mamma har dem fått. :)
Vi svansade runt på City lite, Fia  skulle lämna in sin klocka vars batteri hade dött,sedan gick vi upp på trollmor där Fia skulle kolla angående ett regnskydd till sin vagn.

Sedan gick vi in på HIPPO Guuuuud vad fina saker jag hittade där,perfekta kepsar och dreggelskarf till killarna! Underbart =)
Då ska vi införskaffa oss det till veckan, om nu inte Mormor ville bidra som hon sa för ett tag sedan.. mjaaa, vi får väl se ;)
Och känslan att vara ute och promenixa är så underbart, man känner sig levande och får sån energi till allt !1 (eller nja inte allt :). )

Sedan tog vi oss en lunch på Cafe Valencia, där det vart en Chai Latte och Ciabatta med kyckling&Curry, fick väl äta cirka 2 tuggor sedan vaknade båda barnen och ville sitta upp. Lucas ville mest komma upp och kika runt lite sedan var det matdags för honoms del.
Och Lilla Liam han ville inte ha mat, han ville inte sitta... Utan stå upp och kika runt och käka på mammas finger var betydligt mycket godare. (:
Jag förstå mig inte på Liam just nu... Han äter mat på morgonen men sedan så äter han inte förrän på eftermiddagen runt 3 -5 tiden... Han kanske bara inte är sugen?! Antar att det är som oss,ibland är vi jätte sugna ibland inte!:) 
Solade lite på balkongen tills Liam vaknade.:) Oerhört skönt =).
 Ska lägga in lite bilder från dagens aktiviteter! =) 
                                       

Fia med Lucas             Alicia                   Miranda                  Miranda&Alicia


 

   

Alicia                          Miranda                     Lucas                Liam
   


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0